Благотворителен концерт под надслов Да подадем ръка на блок

...
          Благотворителен концерт под надслов Да подадем ръка на блок
Коментари Харесай

Благоевградски изпълнители организират благотворителен концерт в помощ на хората от опожарения блок в кв. „Струмско“

          Благотворителен концерт под надпис „ Да подадем ръка на блок 18 “, в помощ на притежателите на жилища в опожарения  блок в кв. „ Струмско “, ще се организира на 21 април в Благоевград.

Събитието е с начален час 18.30, а мястото е зала „ Яворов “.

В благотворителната самодейност ще вземат присъединяване благоевградски реализатори, измежду които Иван и Ивана Дякови, проф. Кирил Костов, Марияна Манолева, Милко Бошнаков, Кинче Вълчева и оркестър Роял Бенд Благоевград, Карамфил Божиков и Никола Тодоров. На сцената ще излязат още Пирински танцов отбор „ Вихрен “ към НЧ „ Никола Вапцаров – 1866 “, с началник Борислав Мутафчийски, ФГ „ Надежда “ към Военен клуб – Благоевград, с началник Надежда Стоицова, Търговска колегия „ Българска усмивка “ – Благоевград, с началник Мария Богданова.

На касата на зала „ Яворов “ ще бъдат ситуирани дарителски кутии. Събраните средства ще бъдат употребявани за възобновяване на общите елементи и съоръжения, за компрометираната структура на блока и за ремонт на най-засегнатите етажи.

Има и дарителска сметка, по която може да бъдат превеждани суми, в помощ на хората, изгубили домовете си при огромния пожар. Сметката, посредством която фамилиите могат да бъдат подкрепени е:

IBAN: BG41 UNCR 7000 1524 6765 66

BIC: UNCRBGSF

При банка: Уникредит Булбанк АД

Титуляр: Dimitar Slavchov Nanov

PayPal: Димитър Нанов

mail за Пейпал: [email protected]

Блок № 18 изгоря през месец декември 2021 година. Щетите са големи, а трима души изгубиха живота си.

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, дано върнем вярата и вярата на хората, изгубили домовете си! Нека се обединим и да покажем, че дружно сме по-силни!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР